nieuws

Eerste blad The Colour Kitchen voor Oliver

Restaurant

Ben van Beurten, oud-aanjager van restaurant Fifteen in Amsterdam, heeft Jamie Oliver het eerste exemplaar van The Colour Kitchen Magazine overhandigd. The Colour Kitchen is een soortgelijke formule als Fifteen.

Eerste blad The Colour Kitchen voor Oliver

In de nieuwsbrief van The Colour Kitchen staat te lezen dat Van Beurten Oliver het eerste exemplaar overhandigt. ‘The Colour Kitchen is een fantastisch project. De volgende keer dat ik in Nederland ben, zal ik zeker bij The Colour Kitchen een hapje komen eten’, zegt Oliver in de nieuwsbrief.

Ben van Beurten was jarenlang actief als sleutelfiguur van restaurant Fifteen in Amsterdam. Onlangs stapte hij over naar het nieuwe The Colour Kitchen. Deze formule leidt in het restaurant jongeren van allochtone afkomst op. Fifteen leidt eveneens jongeren op, alleen zonder nadruk te leggen op allochtone of autochtone afkomst.

De opening van het eerste restaurant van The Colour Kitchen is aanstaande. In het weekend van 14 december moet het eerste restaurant aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam haar deuren openen.

Zie ook

Reageer op dit artikel