nieuws

De Leuf krijgt niet 18 maar 17 punten van GaultMillau

Restaurant

Restaurant De Leuf is in de nieuwe gids van GaultMillau uitgekomen op zeventien punten. Dit in tegenstelling tot een artikel in de nieuwe gids van GaultMillau waarin het restaurant in Ubachsberg achttien punten krijgt.

De Leuf krijgt niet 18 maar 17 punten van GaultMillau

Paul van der Bunt van het De Leuf meldde gisteren aan deze redactie dat het weldegelijk achttien punten moeten zijn. Hij verwees na een toezegging van de gidsenuitgever. Inmiddels is duidelijk dat het zeventien punten moeten zijn.

In de nieuwe GaultMillau staat op meerdere pagina’s vermeld dat De Leuf zeventien punten heeft gekregen. Echter op een pagina waarin het restaurant wordt uitgelicht staat achttien punten te lezen.

Volgens Carsten Klint van GaultMillau is het misverstand ‘heel vervelend en lullig’ voor de betrokkenen. Maar hij geeft aan dat De Leuf toch echt ‘voor zeventien punten staat’. Klint meldde verder dat restaurant waar geen punten staan vermeld, nog in de beginfase zitten of dat er kort voor de deadline van de gids een mutatie van de chef-kok heeft plaatsgevonden.

Reageer op dit artikel