nieuws

EFFF 2011 in teken van internationalisering

Restaurant

De zeventiende European Fine Food Fair (EFFF) staat komende editie in het teken van internationalisering door regionalisering. De beurs vindt plaats van 31 januari tot en met 2 februari 2011.

EFFF 2011 in teken van internationalisering

Diverse gastronomische regio’s presenteren zich op de EFFF in MECC Maastricht. Met authentieke streekproducten, specialiteiten en ambachtelijke bereidingstechnieken laten de deelnemers van de regiopleinen ‘het neusje van de zalm’ van de culinaire prestaties van hun regio zien, zo meldt de beursorganisatie.

‘Foodinspiration, foodstyling, fooddesign en foodexperience staan hierbij centraal. Het hart van ieder plein wordt gevormd door inspirerende demo’s van chefs uit de betreffende regio. Een kloppend hart, want hier zal passie voor gastronomie met trots voor het eigen achterland samenkomen.’

Op verzoek van vele exposanten vindt de komende editie van de EFFF niet in week 4, maar in week 5 plaats. Zij vonden een week extra ‘lucht’ tussen de Horecava en de EFFF wenselijk. Na hier als RAI Groep naar gekeken te hebben, heeft de beursorganisatie met deze koerswijziging ingestemd.