nieuws

Helder wil door met Parkheuvel

Restaurant

Restaurant Parkheuvel staat niet te koop. Ook denken de eigenaren Cees en Rosalie Helder nog niet na over de opvolging van de Rotterdamse topzaak. Dat zegt Rosalie Helder in een reactie op geruchten dat het driesterrenpaleis te koop zou staan.

Helder wil door met Parkheuvel

Helder ontkent met kracht het gerucht dat de zaak te koop staat en dat de 58-jarige topkok Cees Helder per 1 januari 2006 met pensioen wil. ‘Nee hoor, hier is niets van waar. Wanneer Cees met pensioen gaat, dan ga ik natuurlijk mee. Dat zou ik dan toch hebben geweten. Parkheuvel staat niet in de verkoop. Wel is het zo dat we net als alle ondernemers open staan voor een gouden bod’, aldus Rosalie Helder.

Restaurant Parkheuvel behoort al jaren bij de absolute top van de Nederlandse gastronomie. De luxe eetgelegenheid bezit sinds 2002 het maximaal aantal van drie Michelinsterren. In de jongste Lekker staat Parkheuvel op plaats drie, net achter koploper Oud Sluis en nummer twee De Librije. In de zondag verschenen GaultMillau kreeg Parkheuvel negentien punten, op een schaal van twintig.

Reageer op dit artikel