nieuws

Kok wil wijndrinkende koeien

Restaurant

De Japanse kok Akio Yamamoto, een bekendheid in het Aziatische land, blijkt een veeleisende kok te zien. Yamamoto heeft zijn Australische vleesleverancier opdracht gegeven het vee dagelijks te voorziet van fruitige wijn.

Kok wil wijndrinkende koeien

Dat meldt The Sydney Morning Herald. Vleesproducent John McLeod mengt dagelijks de druivensoorten cabernet, shiraz en merlot uit de streek van Margaret River en voegt dit toe aan het voer voor zijn zestig koeien. Speciaal op verzoek van Yamamoto, die verzot is op wijnen uit de streek Margaret River.

Herkauwers
Yamamoto neemt de met wijn gevoerde koeien af van McLeod. De Australische vleesproducent meldt dat de herkauwers het met wijn vermengde voer lekker vinden. De koeien eten meer dan voorheen.

Reageer op dit artikel