nieuws

SHO in nood na telefoonafsluiting

Restaurant

Stichting Horeca Onderwijs (SHO) uit Breda gaat via een advertentie dinsdag in een landelijk ochtendblad duizenden cursisten informeren dat de telefoonlijnen van de instelling zijn afgesloten.

SHO in nood na telefoonafsluiting

De Stichting Horeca Onderwijs zegt deze ongebruikelijke noodmaatregel te treffen nu ‘KPN wegens een conflict alle telefoonverbindingen onaangekondigd heeft geblokkeerd’.

‘We staan sinds 2 juli met de rug tegen de muur’, aldus de instelling. Volgens de stichting is er een dispuut met het telefoonbedrijf over bedrijfsschade ten gevolge van installatiefouten.

‘Hierdoor zijn wij nu telefonisch als bedrijf niet meer bereikbaar. Dit ondanks de belofte van KPN dat dit hangende het overleg niet zou gebeuren.’

Nu KPN volgens de instelling niet bereid is gebleken om tot een oplossing te komen, ‘plaatsen wij uit pure wanhoop deze mededeling’.

In de Telegraaf informeert de stichting de cursisten over de situatie en verzoekt het KPN dringend ‘op korte termijn alsnog met ons in overleg te treden’.

‘Hun standpunt is dat we slechts bij betaling van de (ons inziens) onjuiste rekeningen weer aangesloten kunnen worden. Een pure vorm van machtsmisbruik’, stelt de stichting.

Een woordvoerder van KPN zei van de kwestie niet op de hoogte te zijn. ‘Maar we gaan het uitzoeken’, aldus de zegsman.

Reageer op dit artikel