nieuws

Tweede Michelinster voor Da Vinci

Restaurant

Restaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een tweede Michelinster gekregen. Topkok Margot Reuten laat in een eerste reactie weten dat vanaf vandaag alles anders is in Da Vinci.

Tweede Michelinster voor Da Vinci

Reuten is zojuist geïnformeerd door ‘een informant’ over het behalen van een tweede ster. ‘Heel groot nieuws. Ik was eerst heel cool, maar daarna kwam de ontlading’, aldus Reuten in een eerste reactie.

Da Vinci was al genomineerd voor een tweede ster, maar toch nam de spanning de laatste weken flink toe. ‘Stel als het niet zo is, dan moet je wel twaalf man personeel motiveren. Natuurlijk hebben we af en toe wel gezegd: als het zo zou zijn zou het helemaal te gek zijn’.

‘Nu is het feest. Het is een gekkenhuis hier. Er staan drie cameraploegen en de telefoon gaat continue. Hier het je jaren naartoe gewerkt. De komende tijd is alles anders’, aldus een opgewekte Reuten.

Beluister hier de eerste spontane reactie van Margot Reuten.

Reageer op dit artikel