nieuws

Glazen Restaurant Twente voor Glazen Huis

Restaurant

Enschede krijgt een Glazen Restaurant tijdens 3FM Serious Request 2012. Dertien chefs van Twentse restaurants serveren dagelijks een lunch en een diner in een tijdelijk onderkomen op het Stationsplein. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

Glazen Restaurant Twente voor Glazen Huis

Het Glazen Huis van de eindejaarsactie 3Fm Serious Request staat in december in Enschede. Dat is voor dertien Twentse chefs van aanleiding een Glazen Restaurant te plaatsen op het Stationsplein in het centrum van de stad.

Opbrengst voor Serious Request

Dagelijks worden een lunch en een diner geserveerd, in het restaurant is plaats voor 45 gasten. Bovendien zijn tegen betaling een chef’s table, een business table en een vip table beschikbaar en zijn er diverse veilingen.

De volledige opbrengst wordt geschonken aan 3FM Serious Request. Dit jaar gaat het geld naar de strijd tegen babysterfte. Eten voor het goede doel kan van 17 tot en met 23 december. Informatie en/of reserveringen via de website Glazenrestaurant.nl.

Dertien Twentse restaurants

Het Glazen Restaurant is een initiatief van Mise en Place, Couverts, Berghorst & Bos Wijnen en Freshweb. Deelnemers zijn restaurant TAO, La Cucina, hotel-restaurant Rodenbach, restaurant De Blanckenborgch, Ribhouse Texas, landgoed De Holtweijde, FC Twente Cook & Play, Het Seminar, Landhuishotel & restaurant De Bloemenbeek, restaurant Intensz, restaurant De Oude Raadskelder, landgoed De Wilmersberg en tuindorphotel & restaurant ’t Lansink.

Reageer op dit artikel