nieuws

Derde Michelinster voor DiverXo in Madrid

Restaurant

Spanje heeft er een nieuw driesterrenrestaurant bij. Michelin heeft DiverXO in Madrid gepromoveerd naar drie Michelinsterren. In de rode gids voor Spanje en Portugal staan nu acht restaurants met de maximale score van drie Michelinsterren.

Derde Michelinster voor DiverXo in Madrid

DiverXO in Madrid wordt gerund door David Muñoz. Achter DiverXO gingen twee zaken van één naar twee sterren, te weten El Portal de Ecahurren in La Rioja en M.B. op het toeristische eiland Tenerife van de Spaanse topchef Martin Berasategui. 22 Restaurants kregen hun eerste Michelinster.

De Michelingids voor Spanje en Portugal telt naast 8 driesterrenrestaurants nu 19 zaken met twee sterren en 144 restaurants met één ster. Portugal kreeg er twee restaurants met één ster bij. Het land heeft geen restaurants met drie sterren.

Reageer op dit artikel