nieuws

La Mangerie treurt om verlies Bib Gourmand 2014

Restaurant

Het verlies van de Bib Gourmand in de editie van deze Michelingids in 2014 komt hard aan bij La Mangerie in Venlo. ‘We zijn er heel trots op geweest’, reageert eigenaresse Gerry Cals op 4 november.

La Mangerie treurt om verlies Bib Gourmand 2014

Misset Horeca is de brenger van het nieuws van het verlies van de onderscheiding van Michelin voor een goede-prijskwaliteit. ‘Dit is heel erg. We zijn er altijd heel trots op geweest’, reageert Gerry Cals. ‘Vooral voor mijn man vind ik het erg jammer. Hij staat in de keuken hier.’ Hans Cals runt de zaak al sinds 1979 samen met zijn vrouw.

Belgische gasten

‘Ik heb geen idee waar het aan ligt dat we hem kwijt zijn’, reageert de eigenaresse die even niet meer weet hoe lang ze de onderscheiding van Michelin hadden. ‘We hebben jaren gestreefd naar een ster en we hebben veel plezier gehad van de Bib. Vooral Belgische gasten kwamen erop af.’

Te oud

Op een ster hoopt het echtpaar Cals nu niet meer. ‘Daar zijn we te oud voor. We zijn allebei 64 jaar.’ Toch gaat de restauranteigenaresse niet bij de pakken neerzitten. ‘Dit is niet onoverkomelijk. We gaan gewoon door op dezelfde manier en blijven ons voor onze gasten inzetten.’
In de vorige week verschenen GaultMillaugids staat La Mangerie nog wel in de lijst met adressen die een prijs-plezier-onderscheiding hebben voor een driegangenmenu van onder €40.

Reageer op dit artikel