nieuws

Jeroen Trimbos van Jérôme grapt over Michelinster

Restaurant

Jeroen Trimbos van restaurant Jérôme in Valkenburg heeft een grap uitgehaald met Michelin. De bekende Zuid-Limburgse kok verspreidde gisteren op sociale media een foto van een pagina uit de Michelingids waarbij een ster was geplaatst bij zijn restaurant.

Jeroen Trimbos van Jérôme grapt over Michelinster

‘Het is een grap’, erkent Trimbos daags na de publicatie. ‘Afgelopen zomer kreeg ik van een vriend van mij als cadeau een gids. Daarin was een ster geplakt bij mijn restaurant. Aangezien het een beetje stilletjes is rondom de Michelingids de laatste weken, dacht ik dat het wel leuk was om een foto te Twitteren van deze pagina’.

De actie sloeg aan, want menig volger van Trimbos op Twitter en Facebook reageerde direct. Velen vroegen zich af of het echt was en hoe hij aan de nieuwe Michelingids kwam.

Niet iedereen reageerde overigens positief. Jo Cortenraedt van het regionale blad Chapeau liet op internet weten dat Trimbos zijn ambities kracht moet bij zetten door in de pannen te roeren in plaats van knip- en plakwerk op de computer.

‘Leuk dat Jo dit schrijft. Hij heeft korte lijntjes met Michelin, want hij weet het nieuws over de sterren altijd tien minuutjes eerder. Maar laten we niet vergeten dat het om een grap gaat. Wij krijgen sowieso geen Michelinster en ik ben blij met onze Bib Gourmand’, aldus Trimbos.

Reageer op dit artikel