nieuws

Masterchef: nieuwe zender, nieuwe juryleden

Restaurant

Robert Kranenborg, Michiel van der Eerde (Baut) en Marcus Polman zijn de nieuwe juryleden van Masterchef Holland. Recent werd bekend dat na de verhuizing van NET5 naar SBS6 afscheid is genomen van Julius Jaspers, Peter Lute en Alain Caron.

Masterchef: nieuwe zender, nieuwe juryleden

De nieuwe jury is bekendgemaakt door SBS Broadcasting. Robert Kranenborg, Michiel van der Eerde en Marcus Polman vervangen Julius Jaspers, Alain Caron en Peter Lute.

Robert Kranenborg

Robert Kranenborg (foto) was de afgelopen jaren een van de vaste gezichten van Topchef, samen met Julius Jaspers, en deed namens RTL Nederland ook het tv-programma Over de Kook.

Michiel van der Eerde

Michiel van der Eerde is chef-kok van Baut in de Amsterdamse Wibautstraat. Dat restaurant zou eind dit jaar de deuren sluiten, maar liet eerder weten nog negentig dagen door te gaan.

Baut

Baut is gevestigd in het pand dat voorheen werd bewoond door de redacties van Trouw en Parool en waarin na 31 maart het Student Hotel zich gaat vestigen.

Na de sluiting van Baut gaat Van der Eerden naast het hotel een nieuw restaurantconcept starten.

Marcus Polman

Marcus Polman is culinair journalist, mede-eigenaar van restaurant The Rough Kitchen in Amsterdam en auteur van de kookboekenserie De Perfecte Kok.

Reageer op dit artikel