nieuws

Michelin 2015: Sinne Amsterdam is compleet flabbergasted

Restaurant

Restaurant Sinne in Amsterdam is compleet flabbergasted door het verkrijgen van een Michelinster schrijft ze op Twitter.

Michelin 2015: Sinne Amsterdam is compleet flabbergasted
Facebookpagina Restaurant Sinne

‘Wat zijn we blij na al het harde werken’, staat er ook nog in de tweet. Via Facebook laten eigenaars Alexander Ioannou en Suzanne Sluijter aan Misset Horeca weten vanuit Maastricht onderweg te zijn naar Amsterdam. Zij zullen later op de dag nog een reactie te geven aan Misset Horeca.

Ophef Twitter

De Twitterpagina van Sinne stroomt al aardig vol met felicitaties. Ook refereren er verschillende tweets naar de recensie die afgelopen zaterdag in Het Parool verscheen.  Daarin beoordeelde recensent Hiske Versprille het restaurant met een 7.5. Zo twittert Julius Jaspers: ‘Zaterdag nog een 7,5 en hier en daar nodeloos gecompliceerd in Het Parool, vandaag een Michelinster. Gefeliciteerd!’

Meer over de presentatie van de Michelingids 2015 leest u hier.

Reageer op dit artikel