nieuws

Margot Janse laat Le Quartier Français na 21 jaar achter zich

Restaurant 6101

De Nederlandse topchef Margot Janse vertrekt na 21 jaar bij het Zuid-Afrikaanse Le Quartier Français. Dat maakt de Leeu Collection, waar Le Quartier Français onderdeel van is, vandaag bekend. 29 april 2017 is haar laatste werkdag.

Margot Janse laat Le Quartier Français na 21 jaar achter zich

De Nederlandse executive chef werkt 21 jaar voor de restaurants van het Zuid-Afrikaanse Leeu Collection’s in Franschhoek: Le Quartier Français en -de laatste twaalf jaar- The Tasting Room. Een reden voor het afscheid wordt niet gegeven, wel geeft het bedrijf op haar Facebook-pagina aan dat het de keuze van Janse zelf is. Wat Janse’s plannen voor de toekomst zijn is ook nog niet bekend.

Eén van de succesvolste restaurants

The Leeu Collection noemt Margot Janse een inspiratie en roemt haar om het feit dat ze The Tasting Room in de afgelopen jaren tot één van de succesvolste restaurants van Zuid-Afrika heeft uitgebouwd. Analjit Singh, eigenaar en oprichter van de Leeu Collection: ‘We bedanken Margot voor haar diensten en wensen haar succes in de toekomst.’

Bekijk hier het video-interview dat Misset Horeca had met de Nederlandse chef in Zuid-Afrikaanse dienst.

Reageer op dit artikel