nieuws

Chef’s Table 4 met oa; Tim Raue, Virgilio Martinez en Vladimir Mukhin

Restaurant 1889

De populaire Netflix-serie Chef’s Table, waar de grootste internationale chefs geportretteerd worden, zal in 2017 een vierde deel krijgen. Zes internationale topchefs zullen in beeld gebracht worden. Onder hen Tim Raue, Virgilio Martinez en Vladimir Mukhin.

Chef’s Table 4 met oa; Tim Raue, Virgilio Martinez en Vladimir Mukhin
Tim Raue is één van de geportretteerde chefs in het vierde deel van Chef's Table.

De afgelopen twee jaar scoorde online streaming dienst Netflix flink met de serie Chef’s Table. Producer David Gelb en zijn team vlogen de hele wereld over en portretteerde de meest gerenommeerde chefs. Van de Italiaan Massimo Bottura tot de Braziliaan Alex Attala en van de Indiër Gaggan Anand tot Fransman Alain Passard.

Interviews met Misset Horeca

In de nieuwe serie, deel 4 inmiddels, komen zes chefs aan bod; Ivan Orkin van Ivan Ramen in New York en Tokyo, Jeong Kwan van Chunjinam Hermitage in Seoel en Nancy Silverton van Pizzeria Mozza in Los Angeles. De overige drie chefs zijn het afgelopen jaar ook geïnterviewd door Misset Horeca. Tim Raue van het gelijknamige restaurant in Berlijn, Vladimir Mukhin van The White Rabbit in Moskou en de Peruaanse chef Virgilio Martinez, van restaurant Central in Lima.

Wanneer in 2017 deel 4 van Chef’s Table uitgezonden wordt is nog niet bekend. Officieel zal het overigens Chef’s Table deel 3 zijn, omdat na deel 2 een serie Chef’s Table France kwam.

Reageer op dit artikel