nieuws

WijnSpijs verruilt strippenkaart voor app

Restaurant 1238

WijnSpijs -bekend van de WijnSpijs Wandelingen, Walking Dinners en de WijnSpijs Restaurant van het Jaar verkiezing- stopt met de bekende strippenkaarten. Het bedrijf stapt over op e-tickets. Deze zijn te gebruiken in de vernieuwde WijnSpijs-app.

WijnSpijs verruilt strippenkaart voor app

WijnSpijs heeft twee apps ontwikkeld: voor de consument is er een versie beschikbaar met een e-ticket, informatie over de wandeling en een digitaal proefboekje. Voor de restaurants is een app om tickets te scannen. Deze geeft de nodige informatie weer: aantal personen, eventuele allergieën en hoeveel gasten het restaurant nog kan verwachten tijdens het evenement.

WijnSpijs app: makkelijker en duurzamer

‘We denken er al jaren over na, maar we vonden het erg moeilijk om afscheid te nemen van de vertrouwde strippenkaart’, aldus Wouter Dijkstra van WijnSpijs. ‘Uiteindelijk hebben we toch de stap genomen, omdat het evenement op deze manier veel WijnSpijsmakkelijker wordt voor de restaurants, de gasten en onszelf. De restaurants hoeven nu nog maar 1 ticket per tafel te scannen, zodat ze een stuk sneller kunnen werken. Daarbij is dit stukken beter voor het milieu: geen papieren kaarten meer die moeten worden gedrukt, vervoerd of opgestuurd.’

Beschikbaarheid

De app is sinds 9 augustus beschikbaar in de App en Play Store voor iOS en Android toestellen. Op WijnSpijs.nl is een uitleg beschikbaar voor de restaurantapp .

Reageer op dit artikel