nieuws

Amsterdamse The Avocado Show wordt internationale keten

Restaurant 1786

Het Amsterdamse avocadorestaurant The Avocado Show wil met hulp van investeerders binnen vijf jaar uitgroeien tot een internationale keten met honderd vestigingen. Shawn Harris van avocado-importeur Nature’s Pride steekt verspreid over de komende jaren 5 miljoen euro in de internationale expansie.

Amsterdamse The Avocado Show wordt internationale keten

Het restaurant verwerkt in alle gerechten avocado. Dat idee was al een ware internetsensatie nog voor de opening van de zaak in maart. Mede door populaire foto’s op Instagram van onder meer hamburgers waarvan de broodjes zijn vervangen door avocado’s.

Avocado Show in 10 tot 15 landen

Volgens medeoprichter Ron Simpson waren er dan ook voor de opening al meer dan tachtig franchiseaanvragen binnen. Inmiddels wordt via een bedrijf dat helpt met het optuigen van franchiseformules gesproken met partijen in tien tot vijftien landen.

Reageer op dit artikel