Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

vandaag

  • Binnenkijken bij08:16

    Binnenkijken op de vierde etage bij restaurant Portlantis

    Aan de kade van de Rotterdamse haven zit sinds kort restaurant Portlantis. Een plek met uitzicht op de haven en de zee, waar je kunt eten tussen de maritieme elementen en het moderne interieur.

gisteren

  • Interieur en Inrichtinggisteren

    Groots in beleving, klein in formaat: 3 inspirerende kleine restaurants

    In een tijd waarin veel horeca draait om schaalvergroting en volume, kiezen deze drie ondernemers bewust voor kleine restaurants met een compact en doordacht concept. Met oppervlaktes tussen de 100 en 120 m² laten ze zien dat een sterke visie, een krachtig concept en een hoogwaardig interieur geen kwestie van vierkante meters zijn. Dit is compact ondernemen met maximale impact.

5 augustus 2025

  • Arturo Dalhuisen5 aug. 25

    Arturo Dalhuisen vindt nieuwe uitdaging: 'Keukenbrigade blijft op deze manier gezond'

    Per 1 september 2025 verwelkomt Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven een nieuwe culinaire leiding: topchef Arturo Dalhuisen treedt toe als chef de cuisine en vormt samen met Kevin Annink, die als keukenchef aanblijft, een krachtig tandem in de keuken. 'Het is een bewuste investering in kwaliteit en welzijn.'

  • Ron Blaauw
    Ron Blaauw5 aug. 25

    Ron Blaauw biedt zijn meest loyale gasten een giftcard: pakketten tussen de 1000 en 5000 euro

    Ron Blaauw introduceert cadeaukaarten, waar meer tegoed op staat dan waarvoor gasten feitelijk betalen. 'Het mes snijdt aan twee kanten', aldus Blaauw.

  • Michelin5 aug. 25

    Michelin maakt in september Bib Gourmands bekend: hieraan moet je als restaurant voldoen

    Voorafgaand aan de sterrenceremonie op 6 oktober in het MECC in Maastricht, maakt Michelin de nieuwe Bib Gourmands bekend. Deze restaurants krijgen deze onderscheiding vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.

4 augustus 2025

  • Binnenkijken bij4 aug. 25

    Binnenkijken bij Café Vertigo in Vondelpark: badkamer en nachtclub als inspiratie

    Waar ooit vrouwenbadkamers en een nachtclub zaten, zit nu een nieuw Amsterdams grand café. Café Vertigo opent in het iconische Vondelparkpaviljoen. Een plek waar de geschiedenis niet is weggepoetst, maar onderdeel werd van het ontwerp.

  • Claudia en Jan Sobecki van Tribeca** in Heeze (foto: Guy Houben)
    Openingen4 aug. 25

    Het nieuwe Tribeca opent medio 2026 op De Wielewaal; gasten krijgen voorproefje

    Jan en Claudia Sobecki van het geprezen restaurant Tribeca** willen medio 2026 hun nieuwe restaurant geopend hebben op landgoed De Wielewaal in Eindhoven. Gasten kunnen nu al een lunch of diner boeken in de voormalige woning van Frits Philips, zij krijgen dan ook een rondleiding in en rondom het landhuis.

  • Hoorn Terschelling,
Nieuw restaurant AEST voorheen de Koegelwieck.
Eigenaren, Sander Wever (L) en Michel de Kievit voor hun nieuwe restaurant
    Openingen4 aug. 25

    Restaurant en boetiekhotel Aest geopend door duo dat elkaar leerde kennen bij De Librije

    Sander Wever en Michel de Kivit leerden elkaar in 2012 kennen bij De Librije in Zwolle. Dertien jaar later hebben de twee vrienden hun droom verwezenlijkt: ze openden restaurant en boetiekhotel Aest op Terschelling. 'Het is niet het uitgangspunt, maar we zouden dit bedrijf in principe óók met z'n tweeën kunnen runnen.'

1 augustus 2025

  • Hoe verder je het restaurant inloopt, hoe dieper je afdaalt in de 'zee': donkerder en intiemer.
    Binnenkijken bij1 aug. 25

    Binnenkijken bij wine en seafoodbar Maresia in Utrecht van Nieuwe Garde Horeca Groep

    Maresia in Utrecht combineert wine en seafood in een beach vibe-interieur van King Kongs. Een mediterrane ervaring, midden in de stad. Het nieuwe restaurant van de Nieuwe Garde Horeca Groep opende op 15 juli aan de Gazenmarkt.

  • Jacob's Bar&Grill
    Restaurant1 aug. 25

    Jacob's Bar&Grill: restaurant in Den Haag staat volledig in teken van koken op vuur

    Jacob's Bar&Grill, een nieuw restaurant gelegen in het hart van Den Haag, staat volledig in het teken van koken op vuur. Hier worden smaakvolle gerechten bereid met een focus op authenticiteit, ambacht en pure smaken, met als enige doel: de beleving van vuur, vuur, en nog eens vuur.

31 juli 2025

  • Hotel31 jul. 25

    Gespot: hotel serveert voeding vol vitaliteit in vernieuwd culinair concept

    In het Oostenrijkse Leogang introduceert vijfsterrenhotel Krallerhof een vernieuwend culinair concept: het Longevity-menu. De gerechten beloven meer energie, betere slaap en smaakvol genieten.

  • (C) Fred Libochant Fotografie
    Mario Ridder31 jul. 25

    Dit zijn de eerste contouren van Azurite: het nieuwe toprestaurant van Mario Ridder

    Het nieuwe restaurant van Mario Ridder, Azurite in Delft, gaat op 2 september open. De zaak heeft lichte tinten en krijgt steeds meer vorm, zo blijkt uit de eerste foto's.

30 juli 2025

  • Binnenkijken bij30 jul. 25

    Binnenkijken bij Prince Charming: van klassiek hotelrestaurant naar eigentijds adres

    Van klassiek naar charmant, dat is de transformatie die het restaurant van Hotel Prins Hendrik recent heeft ondergaan. Estida gaf het traditionele restaurant in Amsterdam een volledig nieuw gezicht. Het resultaat? Prince Charming: een warme hotspot met karakter voor een breed publiek.

  • Impressie van het interieur van Toet
    Openingen30 jul. 25

    Restaurant Toet gaat eind september open, met een sterk team en Mediterraanse keuken  

    De mannen achter Troef zijn in de afrondende fase van de opening van hun tweede restaurant, Toet. Misset Horeca sprak met Niels Leijssenaar, een van de eigenaren van het restaurant, over de plannen met Toet en nam een kijkje in het pand.

  • Pannenkoekenrestaurants30 jul. 25

    Restaurant De Steenen Tafel is nu Bloem Horeca: van fine dining naar pannenkoeken

    De iconische watertoren in Arnhem heeft een nieuwe horecabestemming. Waar het jarenlang draait om fine dining en gidsvermeldingen, is de hoofdrol nu voor pannenkoeken.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Fresh Recruitment

    Accountmanager

    Fresh Recruitment logo
  3. W.U.I. ONE B.V. " What's Up India"

    Zelfstandig werkend kok II

    W.U.I. ONE B.V. " What's Up India" logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen