
Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...
Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...
Thom Groenendal en Agnes Raggers openden zonder bank binnen twee jaar drie horecazaken, waarbij bij nummer twee en drie slechts een maand zat tussen...
Als je wilt starten in de horeca moet je een aantal vergunningen aanvragen en heb je te maken met wetten en regels. Of het nu gaat om een...
De droom om een horecabedrijf te starten blijft ook in uitdagende tijden voor velen springlevend. Die droom start met een ondernemingsplan, ook wel...
Nederland telt weer relatief veel nieuwe horecabedrijven. Volgens het maandelijkse rapport van de KVK nam het aantal starters in de horeca in juni...
In oktober 2021 stijgt het aantal starters in de horeca met 43 procent ten opzichte van diezelfde periode een jaar eerder. In absolute getallen: van...
Ter overname aangeboden: een horecabedrijf. Je ziet de advertenties regelmatig voorbij komen. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je een...
Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren...
Van een advertentie met 'Horeca te huur' gaat bij menig ondernemer het bloed sneller stromen. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je een...
Bij de overname van een horecabedrijf komt veel kijken. Wat is bijvoorbeeld een mondelinge overeenkomst waard? We zetten de grootste valkuilen op een...
Bistro's staan in de belangstelling bij zowel ondernemers als gasten. Niet gek dat er geregeld een nieuwe bistro het licht ziet. Misset Horeca...
Wil je een terras plaatsen bij jouw café of restaurant? Dan moet je in veel gemeenten een terrasvergunning aanvragen.
Ondernemen brengt risico’s met zich mee, dat hoef je in deze tijd niemand meer te vertellen. Met deze top vijf van horecaverzekeringen weet je zeker...
De snackwagen van Fred Voskuil is onderwerp van gesprek in Westzaan. De ondernemer moet op industrieterrein Hoogtij plaatsmaken voor een...
Na een rondzwerving langs kwaliteitskeuken in Noord-Europa startten de Belgische chef Noëmie Haentjens en de Zeeuwse chef Ferdy van Rijswijk...