Geslachtsdelenrestaurant scoort

Geslachtsdelenrestaurant scoort

Het specialiteitenrestaurant Guolizhuang in de Chinese hoofdstad Peking is een enorm succes. Het opvallende aan dit restaurant is dat de menukaart ...

Eten we vanavond een penis van het paard of de hond, of trakteren we onszelf op een vers, rauw zeehondenpenisje? Het Brabants Dagblad vraagt het zich af in het bericht over het Chinese restaurant Guolizhuang.

Feit is dat de menukaart uitsluitend is gevuld met dierlijke geslachtsdelen. Het restaurant zegt erg goed te draaien en meldt dat de groep klanten, die gek is op de delicatessen, snel groeit. Speciaal opgeleid personeel en voedingsdeskundigen staan in het restaurant klaar om de gasten van dienst te zijn.

In de keuken worden de geslachtsdelen op zijn minst in plakjes gesneden, in bloem gedoopt, gebakken of geroosterd en geserveerd met sojasaus. Van de duurdere producten worden artistieke en culinaire kunststukjes gemaakt. Dé knaller op de kaart is de verse, rauwe Canadese zeehondenpenis van maar liefst 330 euro.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.