Bob Schut weg bij SVH

Bob Schut weg bij SVH

Bob Schut is vertrokken als managing director van SVH. Het bestuur van SVH heeft besloten het dienstverband van Schut niet langer voort te zetten. Naar nu blijkt is Schut per 18 juni weg als directeur van SVH. Aan het besluit ligt volgens een woordvoerder van SVH geen conflict.

‘Na zorgvuldig berraad heeft het bestuur van SVH besloten het dienstverband met Schut niet langer voor te zetten’, laat Wietske Kuipers, manager bedrijfsvoering van SVH, desgevraagd weten.

Er is volgens Kuipers geen sprake van een conflict rond het ontslag van Schut. ‘Veranderingen binnen SVH zorgen ervoor dat er geen toekomst meer is voor hem. We zijn bezig om taken en rollen binnen SVH te veranderen.’

Het is onduidelijk hoe de rol van directeur in de toekomst wordt ingevuld. ‘Er is nog geen opvolger. Het bestuur hoopt voor eind van dit jaar hierover een uitspraak te doen. De taken van Schut worden voorlopig waargenomen door twee managers binnen de organisatie’, aldus Kuipers, die een van die twee managers is.

SVH heeft besloten het gedwongen vertrek van Schut niet actief naar buiten te brengen. Kuipers: ‘Het bestuur heeft besloten geen reuring te willen veroorzaken en er daarom geen aandacht aan besteed’.

Bob Schut was sinds januari 2009 directeur van SVH. Daarvoor was hij ruim zeven jaar managing director van opleidingscentrum Zadkine Horeca & Toerisme.

Bob Schut was donderdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.