13 Hotels in race voor Keeping Up Award

Niet 12 maar 13 hotels gaan een ronde verder in de strijd om de titel ’Beste Houskeeping Afdeling van Nederland’. De jury had zoveel moeite met het kiezen van de halve finalisten dat werd besloten één hotel extra door te laten gaan.
Delen:

De 13 hotels die nog in de race zijn voor de derde Keeping Up Award zijn: The Dylan Hotel Amsterdam, Crowne Plaza Maastricht, Bilderberg Landgoed de Wilmersberg, Suitehotel Pincoffs, Van der Valk Hotel Vianen, Linge Hotel Elst, NH Sparrenhorst, Park Plaza Mandarin Eindhoven, Hotel Greenside, Holiday Inn Amsterdam Boelelaan, Tulip Inn De Veluwe, Radisson Blu Hotel Amsterdam en Bilderberg Hotel De Keizerskroon.

In de volgende ronde krijgen deze 13 hotels bezoek van een mystery guest. Dit onaangekondigde bezoek, dat in de komende weken zal plaatsvinden, gaat ter plekke de werkzaamheden van de Housekeeping Afdelingen beoordelen.

Mystery Guest

Na deze Mystery Guest bezoeken blijven er 6 hotels over die op 30 oktober 2009 in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre zullen uitmaken wie in 2009 de ‘Beste Housekeeping Afdeling van Nederland’ heeft.

De winnaar krijgt naast de Keeping Up Award 2009 een geldbedrag van € 1.500,- dat vrij te besteden is door de winnende afdeling.

De wedstrijd is een initiatief van de Executive Housekeepers Association dat zichzelf ‘de belangrijkste leverancier en dienstverlener voor housekeeping in Nederland’ noemt. Eerder wonnen Barbizon in Amsterdam en L’Empereur in Maastricht.