Hans Rijnierse stopt als topman Sodexo

Hans Rijnierse stopt als topman Sodexo

Hans Rijnierse treedt per 1 januari 2014 terug als topman van Sodexo. Hij wordt opgevolgd door Michel Croisé, die al de leiding heeft over België en Luxemburg. Rijnierse blijft aan de cateraar verbonden als non-executive chairman en lid van het Europees executive committee.

Het terugtreden van de topman van cateraar Sodexo wordt gemeld in de papieren uitgave van de Telegraaf. Met ingang van het nieuwe jaar treedt Hans Rijnierse terug als ceo en wordt hij opgevolgd door Michel Croisé, die nu verantwoordelijk wordt voor de gehele Benelux.

Van Hecke

Rijnierse is al 45 jaar verbonden aan Sodexo en - voorheen - Van Hecke en liefst 25 jaar werkzaam als ceo. In het nieuwe jaar gaat hij verder als non-executive chairman en lid van het Europees executive committee.

Veneca

De Telegraaf schrijft dat ook zijn echtgenoot Wilma de onderneming verlaat. Rijnierse handhaaft zijn bestuursfuncties bij Veneca, VNO-NCW, de SER en het Nationaal Register.

Bovendien wordt hij volgens het artikel binnenkort president-commissaris van Estro, de grootste kinderopvangketen van Nederland.