Veneca Award voor Bernard Wientjes

Veneca Award voor Bernard Wientjes

Op 9 oktober 2013 is de Veneca Award uitgereikt aan Bernard Wientjes, scheidend voorman van VNO-NCW. Wientjes ontving de Award uit handen van Veneca-voorzitter Hans Rijnierse tijdens het galadiner van de Vereniging van Nederlandse Cateringorganisaties en de Federatie Nederlandse Levensmiddelenindustrie (FNLI).

Rijnierse: 'Wientjes heeft oog voor grote en kleine branches en ondernemingen en zorgt ervoor dat we gehoord en begrepen worden. In de afgelopen jaren hebben we in veel belangrijke dossiers samen opgetrokken.'

De Veneca Award wordt traditioneel uitgereikt aan iemand die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de BV Nederland of de cateringbranche. De Award wordt uitgereikt tijdens het traditionele Jaardiner van Veneca. Ditmaal werd het diner samen met de FNLI georganiseerd. Eerdere ontvangers van de Award zijn onder andere Jan Peter Balkenende, Ruud Lubbers en Wouter Bos. Dit jaar is de Award voor Wientjes. Hans Rijnierse: "Bernard Wientjes en zijn VNO-NCW/MKB zijn essentieel gebleken voor de BV Nederland. Gezamenlijk uitdagingen aangaan zit in ons nationale DNA. Wientjes begrijpt dat als geen ander. Met de Award dankt onze vereniging hem voor de jaren dat hij als voorzitter van VNO-NCW voor ons klaarstond."