Eerste Hilton Garden Inn in Nederland

Eerste Hilton Garden Inn in Nederland

Het allereerste Hilton Garden Inn in Nederland , het hotelmerk van Hilton uit het middensegment, is geopend in Leiden. Hilton Garden Inn Leiden is gelegen in de belangrijke zakelijke regio Leiden, tussen Den Haag en Amsterdam en is het zevende hotel van Hilton Worldwide in Nederland.

Het hotel beschikt over 173 kamers met alle kenmerkende faciliteiten van het merk, zoals het Garden Sleep System-bed, de ergonomische bureaustoel Mirra van Herman Miller en gratis toegang tot een WiFi-netwerk.

Hilton Garden Inn Leiden beschikt verder over een Business Center, een fitnessclub en verschillende aanpasbare vergaderruimtes met een capaciteit van maximaal 80 personen. Daarnaast heeft het hotel een restaurant, een stijlvolle bar en Pavillion Pantry, een ruimte waar gasten 24 uur per dag terecht kunnen voor snacks of lichte maaltijden.

Hilton Garden Inn Leiden ligt direct naast het museum CORPUS, een opvallend gebouw, waar men een interactieve, educatieve reis kan maken door het menselijk lichaam en dat tevens beschikt over een congrescentrum dat ruimte biedt aan maximaal 500 personen. Ook het gerenommeerde Bio Science Park, dat studenten en bedrijven vanuit heel Europa trekt,ligt op loopafstand.

In 2011 ontving Hilton Garden Inn voor de eerste keer in de vijfjarige geschiedenis van het merk in Europa de hoogste onderscheiding in het Europese onderzoek van JD Power & Associates met de eerste plaats in de European Hotel Guest Satisfaction Index Study.