Van der Linde uitgeroepen tot Beste partycateraar

Van der Linde uitgeroepen tot Beste partycateraar

Van der Linde Catering + Evenementen is uitgeroepen tot het Beste party- en eventcateringbedrijf. Dat bleek op 13 november tijdens de uitreiking van de Misset Catering Awards.

De winnaar onderscheidde zich door ook in tijden van crisis niet te verslappen Het bedrijf bleef investeren om te kunnen uitbreiden. Van een Rotterdamse cateraar groeide Van der Linde uit tot een randstedelijke speler van formaat. Den Haag en Utrecht werden – mede dankzij overnames – veroverd.
Naast partycateraar is het bedrijf vaste partner van een groot aantal locaties. Binnenkort zal de verhouding party-locatiecatering 50/50 zijn. Naast het hoofdlabel Van der Linde voeren ze het Q-food label - de Easy-Jet onder de cateraars - verzorgen zij stadioncatering en hebben ze hun vaste plek in de gerenommeerde Sociëteit De Maas.

De jury liet weten dat Vander Linde alle reden heeft om trots te zijn. De manier waarop het bedrijf de moeilijke jaren is doorgekomen verdient respect. Kroon op het werk is het verzorgen van de catering op de Nuclear Security Summit ofwel de Nucleaire Top de afgelopen voorjaar in Den Haag. 'Door overgave en volledige aandacht in combinatie met creativiteit, duurzaamheid en optimale procesbewaking én controle sleepten zij deze droomopdracht in de wacht. En voerden ze deze perfect uit.'

Andere kandidaten

De jury is ook bijzonder onder de indruk van Bos&Bos Catering in Groningen en Ma Guise Catering in Berkel en Rodenrijs, de twee andere genomineerden. 'Veel passie, veel kwaliteit. We voorspellen ook hen een grote toekomst.'