Etenstijd krijgt prijs van Wouter Bos

Etenstijd krijgt prijs van Wouter Bos

Restaurant Etenstijd in Tilburg krijgt 1 februari uit handen van PvdA-voorman Wouter Bos een prijs uitgereikt. Het gaat om de Werkgelegenheidsprijs 2010 van de lokale afdeling van de Partij van de Arbeid.

‘Restaurant Etenstijd is een zeer toegankelijk restaurant met een nieuwe formule en lage prijzen, zodat ook lagere en modale inkomens buiten de deur kunnen eten’, aldus de PvdA. Daarnaast verschaft het veel werkgelegenheid aan inwoners van Tilburg en omgeving.

De ondernemers Anita, Jan en Jan jr. Meurs zijn Tilburgse ondernemers in hart en nieren. Ze zijn bekend van hun supermarktformule Lekker en Laag waarmee ze veel Tilburgers aan het werk hebben geholpen.

Na de verkoop van de supermarkten kwamen ze na een korte pauze met het initiatief voor het restaurant Etenstijd aan het Leijpark. Ook dat is een succes, waardoor veel Tilburgers aan het werk konden.

Het Restaurant is inmiddels uitgebreid met De Serre, waar gasten terecht kunnen voor koffie, thee, gebak en lunch. In De Serre werken mensen met een beperking.