Iens strikt dertien sterzaken voor 'Diner Dagen

Iens strikt dertien sterzaken voor 'Diner Dagen

Dertien restaurants met een of meerdere Michelinsterren doen mee aan de eerste landelijke kortingsactie van de online restaurantgids Iens. De Leuf in Ubachsberg, 't Brouwerskolkje in Overveen en De Lindenhof in Giethoorn zijn de drie restaurants met twee sterren die aan de Iens Diner Dagen deelnemen.

Tijdens de Iens Diner Dagen kunnen gasten bij de deelnemers een driegangenmenu eten voor 20, 25 of 30 euro. De dertien deelnemende zaken met een ster mogen een toeslag van tien euro vragen. De Leuf, ’t Brouwerskolkje en De Lindenhof mogen nog eens tien euro extra vragen waardoor hun prijs voor een driegangenmenu komt op 50 euro.

De aftrap voor de eerste landelijke kortingsactie van Iens is op woensdag 25 mei. Gasten die de nieuwsbrief van Iens ontvangen, mogen met voorrang reserveren, net zoals dat ook gebruikelijk is bij de Restaurantweek van Dining City.

Michelinster

Sterrestaurants die aan de landelijke actie deelnemen zijn: Aan de Poel in Amstelveen, ’t Brouwerskolkje** in Overveen, Niven in Rijswijk, Paul van Waarden in Rijswijk, De Burgemeester in Linschoten, ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht, Koriander in Drachten, Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, De Lindenhof** in Giethoorn, ’t Nonnetje in Harderwijk, Wolfslaar in Breda, De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven en tweesterrenzaak De Leuf in Ubachsberg.

Restaurants die meedoen aan de actie betalen eenmalig 119 euro, plus 2 euro voor elk geboekt couvert - lunch of diner. De prijs van de lunch is gelijk aan die van het diner. De Iens Diner Dagen worden gehouden van 20 tot en met 26 juni 2011.