Internationale topkoks naar Stars, Food & Art

Internationale topkoks naar Stars, Food & Art

Stars, Food & Art heeft meerdere internationale topkoks gestrikt voor het tweedaagse culinaire evenement begin november. Zo komt onder andere ...

Totaal staan elf gerenommeerde internationale koks op de line-up van Stars, Food & Art, het evenement dat op 2 en 3 november plaatsvindt in Sofitel Legend The Grand Amsterdam.


Op 2 november staan de volgende koks op het programma:

- Frank Rosin, Frank Rosin (Dorsten- Wulfen, Duitsland) **

- Kiko Moya Redrado, Restaurante L'Escaleta (Cocentaina, Spanje) *

- Vincent Farges, Fortaleza do Guincho (Cascais, Portugal) *

- David Higgs, David Higgs (Johannesburg, Zuid- Afrika) Best Restaurant of South Africa 2011

- Margot Janse, Le Quartier Francais (Franschhoek, Zuid- Afrika) Top 50 Restaurants of the World & Best Restaurant

in Africa & The Middle East

- Ron Blaauw, Ron Blaauw (Amsterdam, Nederland) **


De dag daarop:

- Atul Kochhar, Benares (Londen, Engeland) **

- Wolfgang Becker, Becker's (Trier, Duitsland) **

- Claire Clark (French Laundry, Engeland)***

- Jérôme Nutile, Le Castellas (Collias, Frankrijk) **

- Joe Barza, Joe Barza Culinairy Consultancy (Beiroet, Libanon) Famous Masterchef and VIP / TV Chef

- Ron Blaauw, Ron Blaauw (Amsterdam, Nederland) **

Stars, Food & Art staat voor de verbinding tussen kunst en hoogstaand culinair genot, zo laat de organisatie weten. Dit jaar presenteert kunstenaar Mariska Meijers tijdens het diner elf reusachtige mozaïek kerstballen, die ieder een van de chefs representeren.

Tussen de gangen door worden onder andere fragmenten uit de musical ‘Grand Hotel’, onder begeleiding van regisseur Ursul de Geer, gespeeld. The Grand organiseert het evenement in samenwerking met culinair journalist Lise Goeman Borgesius-Timmer.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.