Chefs in actie tijdens heropening Sligro Enschede

Chefs in actie tijdens heropening Sligro Enschede

De vernieuwde Sligro groothandel in Enschede opent maandag 30 maart haar deuren. Wethouder Welman van Enschede verricht de officiële openingshandeling, onder het toeziend oog van een groot aantal top- en sterrenkoks.

Onder andere Lars van Galen, Martin Kruithof, Martijn Broeders, Michel van Riswijk, Matthijs Mulder, Jarno Eggen en Albert Kooy zijn aanwezig bij de officiële opening. Op 30 en 31 maart verzorgen zij het culinaire openingsprogramma.

Verbouwing
De voormalig Sligro-vestiging werd afgelopen maanden volledig verbouwd en uitgebreid. De bestaande groothandel werd te klein en stond verdere groei in de weg. Enschede is de vierde stad in Nederland waar ondernemers de beschikking hebben over 'Sligro 3.0'. Dit is het nieuwe concept van Sligro en richt zich op de zelfbedieningsformule.

Zelfbediening
De zelfbedieningsformule zal het uitgangspunt zijn van de doorontwikkeling van alle andere Sligro-vestigingen in Nederland. De nieuwe vestiging in Enschede heeft tienduizend meer artikelen in het assortiment. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan verse producten zoals groenten en fruit, verse vis en schelpdieren en wild en gevogelte. In de nieuwe 'Proeftuin' worden kookdemonstraties gehouden.