Tweede Drive Thru vestiging van Subway

Tweede Drive Thru vestiging van Subway

Fastfoodketen Subway heeft een tweede drive thru geopend in Heteren. De exacte locatie van de broodjeszaak is het BP tankstation langs de A50. Eerder al opende er een drive thru vestiging in Alkmaar.

Een vruchtbare locatie. Zo noemen de samenwerkingspartners Jan de Vries en Hans Koens de locatie van de drive thru. Volgens de mannen ligt de markt helemaal open omdat er nog niet veel Subway restaurants langs de snelweg zijn.

'Steeds meer tankstations maken de keuze hun klanten zoveel mogelijk service te bieden. Het toekomstperspectief mag duidelijk zijn,' zo verklaarden de partners.

Restaurant

De nieuw geopende vestiging is niet alleen een drive thru. Gasten kunnen er ook binnenkomen om et eten. De ondernemers willen zich hierdoor niet alleen vestigen op de automobilisten maar ook op de bewoners van de omliggende dorpen.

Duurzaamheid

De Vries en Koens streven ernaar om het restaurant zo 'groen' mogelijk te maken. 'Het is met oog voor duurzaamheid ontwikkeld.' Op deze locatie maken ze gebruik van ledverlichting en warmtepanelen.

Concept van nu
Het restaurant in Heteren in zeven dagen per week open. De Vries verklaart dat dit een concept is van deze tijd. Gasten kunnen hun eigen broodje samenstellen, waarbij rekening is gehouden met gezonde producten.

Franchise

De ondernemers zijn blij met de organisatie. 'Alles is goed uitgedacht, als ondernemer kun je zo goed controle houden en op afstand managen.'

Horeca Top 100

Subway staat  op nummer 33 in de Horeca Top 100 van grootste bedrijven of merken.