Nieuw hoofdkantoor Franchise Friendly Concepts

Nieuw hoofdkantoor Franchise Friendly Concepts

Het hoofdkantoor van Franchise Friendly Concepts, FFC, franchiseouder van Kwalitaria, Smulwereld en Cookers, zit niet langer in Zeist. Het nieuwe onderkomen bevindt zich in Houten.

'Het nieuwe pand past beter bij wat wij willen uitstralen met onze formules', zegt algemeen directeur Bas Holshuijsen. 'Het is een moderne locatie die past bij deze tijd en met alle voorzieningen die we nodig hebben om onze ondernemers goed van dienst te kunnen zijn.'

FFC vestigt zich in het nieuwe kantoorpand aan De Molen 9 in Houten op de 1ste verdieping. Afgelopen weken zijn er vele containers met spullen uit het oude pand geruimd om zo met een frisse start te kunnen beginnen. 'Het was een behoorlijke klus, zeker als je al zo'n tijd op een locatie zit', aldus eigenaar Antonio Stroes. 'Maar het verhuizen voelt als een goede stap voor de toekomst van FFC en haar formules.' Vanuit Houten worden voortaan de formules Kwalitaria, Smulwereld en Cookers, bediend.

Het volledige nieuwe adres is: Franchise Friendly Concepts, De Molen 9, 3994 DA Houten. Telefoonnummer: 030-600 57 00 (ongewijzigd).