Hotelkamers voor Slot Doddendael

Hotelkamers voor Slot Doddendael

Landgoed Slot Doddendael in Ewijk heeft twee kamers in het kasteel gerenoveerd tot hotelkamers. In het najaar volgt een suite in het koetshuis. Het slot breidde recent al uit met een eigen delicatessenlijn, een a la carte restaurant in de kelder en diverse activiteiten in de boomgaard zoals vergaderingen, diners en huwelijken.

Het is bijna drie jaar geleden dat Jan Willem & Fabiënne 't Hooft-Braam de exploitatie van Slot Doddendael hebben overgenomen van Fabiennes's vader. Sindsdien hebben zij Slot Doddendael al uitgebreid met een eigen delicatessen-lijn die zij verkopen in de landgoedwinkel, een a la carte restaurant in de Slotkelder en allerlei activiteiten in de boomgaard zoals vergaderingen, diners en huwelijken.

De enorme vraag uit de zakelijke en particuliere markt deed Jan Willem & Fabienne besluiten om in de relatief rustige winterperiode te gaan verbouwen.

De kasteelkamers bevinden zich aan de voorkant van Slot Doddendael en kijken beide uit over de binnenplaats en de boomgaarden. De kasteelkamers hebben een koffiemachine van Nespresso en toiletartikelen op de badkamer van Rituals. De badkamers hebben een inloopdouche, wastafel en toilet. Het luxe ontbijt wordt op de kamer geserveerd. Overnachten is mogelijk vanaf € 125,00 per kamer per nacht inclusief ontbijt. Reserveren is uitsluitend mogelijk via info@doddendael.nl op basis van beschikbaarheid.