Tot 1 mei inschrijven voor Cafetaria Top 100

Tot 1 mei inschrijven voor Cafetaria Top 100
Gezocht: opvolger van Bon Appetit.

Inschrijven voor de Cafetaria Top 100 2015-2016 kan tot 1 mei. Daarna gaat het jurytraject van start om in oktober een winnaar bekend te kunnen maken als opvolger van Bon Appetit uit Rijsbergen, de winnaar van vorig jaar. Al zeker 150 cafetaria's hebben zich aangemeld om hun zaak te laten beoordelen door een onafhankelijke jury.

Cafetriaketen Verhage heeft al haar 35 vestigingen ingeschreven voor de competitie. ‘De Top 100 is een mooie tool om onze bedrijven beter te maken,’ zegt Hans Jonken namens Verhage.

Cafetaria Top 100

Deelnemen aan de Cafetaria Top 100 kost slechts 119 euro voor abonnees van Snackkoerier: een investering die de moeite waard is. Ondernemerrs die zich inschrijven maken niet alleen kans op een positie bij de beste honderd cafetaria’s van Nederland, ze krijgen ook een mystery visit met bijhorende rapportage. Ook hoort bij deelname promotiemateriaal ten behoeve van de Publieksprijs (gasten stemmen op uw cafetaria via Facebook).

Bij de Cafetaria Top 100 behoren naast de Publieksprijs ook een prijs voor de Beste Kleine Cafetaria en de mogelijkheid om een medewerker te nomineren voor de ‘Parel van de Fastservice.’

Met de rapportages kunt u aan de slag om uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Niet-abonnees van Snackkoerier betalen €169 (excl. btw) voor hun deelname. Zij ontvangen nu inschrijving een proefabonnement op Snackkoerier dat automatisch stopt na de bekendmaking van de Top 100.

De Cafetaria Top 100-ranglijst wordt op 12 oktober bekendgemaakt. Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier voor de Cafetaria Top 100 2015-2016.