Nieuw: Yada Yada Market met derde locatie The Rough Kitchen Zaandam

Nieuw: Yada Yada Market met derde locatie The Rough Kitchen Zaandam

The Rough Kitchen opent 1 november haar derde vestiging in de splinternieuwe Yada Yada Market. De nieuwe indoor foodmarket die op die datum haar deuren opent aan de Hemkade in Zaandam.

Aan de Hemkade in Zaandam opent Yada Yada Market op zondag 1 november haar deuren. Eén van de blikvangers van de nieuwe foodmarket is The Rough Kitchen. Voor het barbecue- en grillconcept van Jord Althuizen en Marcus Polman is dit alweer het derde vestiging. In augustus van dit jaar opende de tweede vestigiging op De Pier in Scheveningen, terwijl nog maar een jaar geleden de eerste vestiging het licht zag in de Amsterdamse Foodhallen

Live muziek
Het concept met muziek, eten en drinken onder één dak, is een initiatief van de Zuid-Afrikaanse/Duitse ondernemer Paul Rutzen. In Kaapstad staat een gelijksoortig concept, de Bay Harbour Market. Naast The Rough Kitchen zullen onder meer winkels, live muziek, kinderactiviteiten, een Zuid-Afrikaanse wijngelegenheid en verse producten de hal bemannen. Op 1 november zal er tevens een veerbootverbinding starten tussen Amsterdam Centraal Station en de Hemkade.