De Zwaan* werkt samen met Albert Heijn

De Zwaan* werkt samen met Albert Heijn

Sterrestaurant De Zwaan in Etten-Leur van Roland Peijnenburg gaat samenwerken met de Albert Heijn-supermarkt Pollemans in diezelfde plaats. De komende twee maanden lopen diverse acties.

Klanten van de supermarkt kunnen hun recept bijvoorbeeld voorleggen aan chef-kok Carlo Chantrel van De Zwaan. Diegene die het beste recept instuurt wint een geheel verzorgd driegangendiner bij het Michelinster restaurant. Chantrel beoordeelt de recepten op kwaliteit en originaliteit. Uit alle inzendingen gaan er drie winnaars door naar de finale. Tijdens deze finale strijden de finalisten in de keuken van De Zwaan voor de hoofdprijs.

Drempel verlagen

Met de samenwerking tussen de AH en De Zwaan wil de supermarkt de periode tussen de zomer en feestmaand december leuker maken voor de klanten. De Zwaan wil met de sterrenacties de drempel voor gasten verlagen om kennis te maken met het restaurant.

Naast de receptenactie worden nog twee sterrenacties uitgezet in de loop van oktober en november. Een sterren-wijnproeverij en klanten van de supermarkt krijgen bij minimale besteding van 50 euro een voucher die ze kunnen inleveren bij De Zwaan.

Bekijk hieronder een bereiding van Carlo Chantrel.