Sterrenchefs en Meesterkoks koken ter nagedachtenis aan Cas Spijkers

Sterrenchefs en Meesterkoks koken ter nagedachtenis aan Cas Spijkers

Eindejaarsstudenten van de Cas Spijkers Academie koken op maandag 1 februari tijdens een benefiet galadiner - ter ere en nagedachtenis aan topchef Cas Spijkers - een 10-gangendiner. Dit in samenwerking met tien sterrenchefs en Meesterkoks, die in het verleden met Spijkers hebben gewerkt.

Het culinaire evenement in de Vereeniging in Nijmegen wordt uit naam van het team en de studenten van de Cas Spijkers Academie gepresenteerd om het culinaire erfgoed van de topchef voort te laten leven. Een deel van de opbrengst van de avond gaat naar het Nationaal Fonds tegen Kanker. Host van de avond is tv-kok Rudolph van Veen.

Deelnemende sterrenchefs

De tien deelnemende sterrenchefs en meesterkoks hebben iets gemeen: ze hebben allen in het verleden met Cas Spijkers gewerkt. De chefs zijn: Cees Helder, Edwin Kats, Erik de Mönnink, Johan van Groeninge, Marc Smeets, Marcel de Leeuw, Mark Vaessen, Menno Post, Nils Hendrikse, Paul Fagel, Rudolph van Veen en onder voorbehoud Angélique Schmeinck.

Aanmelden voor het diner kan tot 29 januari via p.werring@roc-nijmegen.nl. De prijs van het diner is € 135 per persoon