Wieteke Posthumus

Paul Fagel beëindigde precies 10 jaar geleden zijn carrière als chef-kok met de verkoop van Het Arsenaal in Naarden. In dat restaurant blikken we met...
Nikki en Frank la Croix transformeerden 11 jaar geleden hun bedrijf in de paardensport naar een horecazaak met groot terras: Het Ruiterhuys in...
Wist je dat gasten gemiddeld iets minder dan 2 minuten de tijd nemen om een menukaart te bestuderen? Dit betekent dat je als horecaondernemer maar...
Regelmatig worden hotels benaderd of ze bereid zijn om vluchtelingen op te vangen. Maar waar moet je als hotel rekening mee houden en tegen welke...
Een goede inrichting van het horecaterras heeft als voordeel dat het personeel in een korte afstand, veel gasten kan bereiken. De juiste routing...
Bij de indeling van je terras denk je natuurlijk na over het aantal stoelen. Je wilt dat natuurlijk zo optimaal mogelijk neerzetten. Maar hoeveel...
Op 27 april is het weer zover: Koningsdag. Welke regels gelden er voor de horeca op deze feestdag? Heb je speciale vergunningen nodig? En hoe zit het...
Michelin heeft vandaag de selectie van de Michelingids België en Luxemburg 2023 voorgesteld in het Koninklijk Theater van Bergen. Tijdens de...
Een hard gelag voor chef-kok Ferdy Debecker van restaurant Eyckerhof in het Belgische Bornem. De chef verloor één jaar voor zijn pensioen zijn...
Restaurant Odille van Casimir Evens en Lotte Bloem opende op 1 maart 2023 de deuren in Sint-Oedenrode. De zwarte keuken is er een statement. De...