Fletcher neemt Hampshire De Eese over

Fletcher neemt Hampshire De Eese over

Fletcher neemt het failliete Hampshire De Eese in Steenwijk over. Vanaf 1 maart heet het hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn. De teller voor Fletcher komt met de overname op 69 hotels.

Het 4-sterren hotel met 56 kamers, binnenzwembad en 7 vergaderzalen ligt in een rustige bosrijke omgeving op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Het binnenzwembad en de sauna zijn onlangs gerenoveerd en er is een tennisbaan aanwezig. In de naam wil Fletcher de nabijgelegen toeristische trekpleister Giethoorn verbinden aan het hotel.

In november ging de exploitant van Hampshire De Eersel failliet, toen werd nog gezegd dat een nieuwe exploitant onwaarschijnlijk was. Fletcher durft het nu wel aan.

De groep, opgericht door Chris Luken en nu onder leiding van ceo Rob Hermans, telt in totaal nu 69 hotels. Onlangs werd het hotelbedrijf voor de vijfde keer op een rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’.

Ook staat Fletcher, met een omzet van 110 miljoen europ op plek 14 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.