Demian van der Reijden
Senior redacteur Misset Horeca
Senior redacteur Misset Horeca
De afgelopen anderhalf jaar was een enerverende tijd voor Pillows Hotels. Eind 2022 opende het vijfsterrenhotel Maurits at the Park en in januari...
De strategie van Pillows leek lang: grotere hotels met kwalitatieve f&b erbij. Met restaurants als VanOost in Pillows Maurits at the Park en de...
Naast zijn rol als algemeen directeur van Oostwegel Collection, is eigenaar van het bedrijf Camille Oostwegel nu ook directeur/gastheer van Château...
Het is nooit rustig in het Van der Valk-universum. Ondanks een paar lastige jaren, bouwt de toekan het portfolio nog altijd verder uit. Van der Valk...
In aanloop naar de Olympische Zomerspelen van 2024 in Parijs doen hotels nu al goede zaken. Het duurt nog bijna een half jaar voor het sportevenement...
Het Amsterdamse koffielabel Lot61 opent eind maart een tweede vestiging in de stad, in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. De huidige...
Tweesterrenchef Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam heeft de rol op zich genomen van coach van het Nederlandse team dat in maart in...
Ze zijn eigenlijk al anderhalf jaar open, maar gebruikten die tijd om het concept te perfectioneren en bij te schaven. Pas nu openen culinair...
Mark Visschedijk, senior food & beverage manager bij Landgoed Huize Bergen in Vught, is uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2024. Deze...
Van roomservicerobots die zelf de lift nemen tot het bedenken van nieuwe recepturen en het creëren van social media-posts. AI is nu al nauwelijks...