Demian van der Reijden

Senior redacteur Misset Horeca

Loes Dingemans - Foto: Peter Roek

Dit zijn de plannen van Pillows Hotels na opening Maurits at the Park en overname Inter...

De afgelopen anderhalf jaar was een enerverende tijd voor Pillows Hotels. Eind 2022 opende het vijfsterrenhotel Maurits at the Park en in januari...

Loes Dingemans - Foto: Peter Roek

Pillows-ceo Dingemans: 'Overname Inter Scaldes geen koersverandering voor Pillows Hotels'

De strategie van Pillows leek lang: grotere hotels met kwalitatieve f&b erbij. Met restaurants als VanOost in Pillows Maurits at the Park en de...

Camille Oostwegel - foto: Guy Houben

Camille Oostwegel zelf nieuwe directeur/gastheer op Château St. Gerlach

Naast zijn rol als algemeen directeur van Oostwegel Collection, is eigenaar van het bedrijf Camille Oostwegel nu ook directeur/gastheer van Château...

Van der Valk blijft groeien: 15 nieuwe hotels en 7 in verbouwing

Van der Valk blijft groeien: 15 nieuwe hotels en 7 in verbouwing

Het is nooit rustig in het Van der Valk-universum. Ondanks een paar lastige jaren, bouwt de toekan het portfolio nog altijd verder uit. Van der Valk...

Beeld gecreëerd met Dall-e

Hotels Parijs nu al voor de helft volgeboekt voor Zomerspelen

In aanloop naar de Olympische Zomerspelen van 2024 in Parijs doen hotels nu al goede zaken. Het duurt nog bijna een half jaar voor het sportevenement...

Koffielabel Lot61 opent flagship store in DoubleTree by Hilton Amsterdam CS

Koffielabel Lot61 opent flagship store in DoubleTree by Hilton Amsterdam CS

Het Amsterdamse koffielabel Lot61 opent eind maart een tweede vestiging in de stad, in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. De huidige...

Het Nederlands team Bocuse d'Or. Vlnr. Chef Marco van der Wijngaard, coach Arjkan Speelman en commis Stijn de Jong.

Tweesterrenchef coacht Nederlands team Bocuse d'Or in speciaal ingerichte wedstrijdkeuken

Tweesterrenchef Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam heeft de rol op zich genomen van coach van het Nederlandse team dat in maart in...

Peter en Marieke Lute openen na 1,5 jaar bijschaven nu officieel de deuren van Green

Peter en Marieke Lute openen na 1,5 jaar bijschaven nu officieel de deuren van Green

Ze zijn eigenlijk al anderhalf jaar open, maar gebruikten die tijd om het concept te perfectioneren en bij te schaven. Pas nu openen culinair...

Vlnr: Paul Sprakel, Demian van der Reijden, Mark Visschedijk, Maarten Wessels, Aukje van Dongen, Maaike de Reuver, Iris Kranenburg. Foto: Cyntia van Dijke

Mark Visschedijk van Huize Bergen is F&B Professional of the Year 2024

Mark Visschedijk, senior food & beverage manager bij Landgoed Huize Bergen in Vught, is uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2024. Deze...

Alle afbeeldingen in dit artikel zijn gemaakt met behulp van AI (MidJourney).

Van websites bouwen tot cocktails bedenken: 2024 wordt het jaar van AI, óók in de horeca

Van roomservicerobots die zelf de lift nemen tot het bedenken van nieuwe recepturen en het creëren van social media-posts. AI is nu al nauwelijks...