Groupon verkoopt miljardste voucher

Groupon verkoopt miljardste voucher

Dealsite Groupon heeft haar miljardste voucher verkocht. De miljardste verkochte Groupon-voucher is een deal van 11 dollar voor een waardebon van 20 dollar voor pizza en ander Italiaans eten bij Pirrone's Pizzeria in St. Louis (VS).

De eerste Groupon ooit werd in oktober 2008 verkocht. Dit was eveneens een pizza-deal van 13 dollar voor een pizza ter waarde van 26 dollar bij Motel Bar in Chicago.

'We voelen ons vereerd dat Groupon zich nu mag scharen onder de selecte groep, die een miljard verkopen heeft gerealiseerd', aldus Groupon’s CEO Rich Williams. 'We bedanken onze partners die ons het vertrouwen hebben gegeven om ons hun bedrijf te laten promoten. En natuurlijk onze trouwe klanten die Groupon in hun dagelijkse routine hebben opgenomen om nieuwe bedrijven in de buurt te ontdekken.'

Jay Jaworski, eigenaar van Pirrone’s Pizza reageert op de miljardste verkoop in zijn zaak: 'We vinden het ontzettend gaaf dat de miljardste voucher voor ons familiebedrijf is verkocht.' Vanwege de bijdrage aan de miljardste verkochte Groupon-voucher, doneert Groupon 10.000 dollar aan het restaurant. Kat Rowe uit St. Louis, de klant die de miljardste voucher kocht, ontvangt een jaar lang gratis lokale groupons.