Restaurant De Gulle Waard te koop

Restaurant De Gulle Waard te koop

Chef-kok Nel Schellekens maakte in januari van dit jaar bekend dat ze stopt met Restaurant De Gulle Waard in Winterswijk. Nu gaat ook het pand de verkoop in.

Nel Schellekens maakte begin dit jaar haar plannen voor de toekomst openbaar. De intensieve keuken van De Gulle Waard past hier niet meer in.

‘Voor onze plek aan de Slingebeek met ruim 7000 m2 eigen grond zoeken we een koper, iemand die zich met liefde wil ontfermen over ons karakteristieke pand. De huidige indeling met 2 restaurantzalen, een ruime professionele keuken, veel opslagruimte, een winkel, groot terras met het mooiste uitzicht van de Achterhoek en riante woonruimte op de bovenverdieping biedt enorm veel mogelijkheden,’ prijzen Nel en echtgenoot Henk den Herde hun locatie aan op Facebook.

Een prijsindicatie geeft het echtpaar niet. ‘Met serieus geïnteresseerden gaan we graag een vrijblijvend gesprek aan.’

De Gulle Waard sluit eind december 2016 na 25 jaar de deuren. Henk den Herder en Nel Schellekens willen op een andere locatie en op een minder arbeidsintensieve manier verder.

De ondernemers denken daarbij onder meer aan het geven van kookworkshops, productontwikkeling voor derden en het verder ontwikkelen van de bestaande lijn met regionale GiesZ-producten.