Tweesterrenrestaurant sluit deuren

Tweesterrenrestaurant sluit deuren

Nico en Sonja Boreas stoppen per 23 juli met tweesterrenrestaurant Boreas in Heeze. Dat is maandag 25 april aan Misset Horeca bekend gemaakt.

Jan Sobecki, chef-kok van tweesterrenrestaurant Chapeau! in Bloemendaal - dat in augustus de deuren sluit - heeft het gekocht en zal er zijn eigen restaurant in gaan beginnen. 

Met ingang van 23 juli zullen Sonja en Nico afscheid nemen van restaurant Boreas waar zij de afgelopen vijftien jaar met veel passie en plezier hebben gewerkt.

‘Jan heeft ons benaderd’, vertelt Sonja. ‘We zijn vijftien jaar bezig en je mag zeggen dat we dit als een nieuwe uitdaging zien. Jan is de beste kandidaat die je kan krijgen. Deze kans konden we niet laten lopen.’

Sonja vertelt dat ze nog niet weten wat ze gaan doen. ‘We gaan het zeker niet rustiger aan doen. Maar of we een eigen zaak gaan beginnen, of elders gaan werken weten we nog niet.’

Het echtpaar Boreas bedankt het personeel, de leveranciers en de gasten die zij de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen. Jan en Claudia Sobecki wensen ze alvast veel succes met de nieuwe uitdaging.