Vicini Arnhem is Mooiste Koffievenue in Koffie Top 100 2016

Vicini Arnhem is Mooiste Koffievenue in Koffie Top 100 2016

Wát een prachtige locatie voor een fijne kop koffie. Ruim, licht en kleurrijk, precies wat je verwacht van een Italiaanse Osteria. Vicini Arnhem is door de jury van de Koffie Top 100 2016 uitgeroepen tot Mooiste Koffievenue.

Vicini Arnhem is de tweede vestiging van dit concept van Dudok groep, in Rotterdam zit al jaren een Vicini. Toen naast Dudok in Arnhem een mooie horecalocatie vrijkwam, twijfelde de eigenaren van de Dudok Groep en partner Remco Witberg niet lang over een tweede vestiging van de Italiaan, zij het wel een iets stoerdere versie. Die ging in april 2016 open.

Hoofdjurylid en conceptontwikkelaar Ronald Huiskamp is onder de indruk van de zaak. ‘Het hoekpand met hoge plafonds ademt zonder meer een Italiaanse sfeer uit waar je voor een schappelijk prijs de hele dag door terecht kunt.’

Vicini is zowel deli als restaurant als bar, waarbij de laatste twee gescheiden zijn door een mooie 'glas in metaal’ wand, die mooi warm licht werpt op de terracotta tegels op de vloer bij de bar.  Fijn interieur, goed doordacht en aansluitend bij het concept. En daarom de Mooiste Koffievenue in de Koffie Top 100 2016. Vorig jaar werd de prijs voor Mooiste Venue gewonnen door Talud9 in Utrecht.

koffietop100
Bekijk hier de complete ranglijst van de Koffie Top 100 2016...