Jaimie van Heije viert verjaardag met Jacob Jan Boerma

Jaimie van Heije viert verjaardag met Jacob Jan Boerma

Restaurant Jaimie van Heije bestaat 4 jaar. Om dat te vieren kookt Jaimie vanavond een speciaal diner samen met Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest (***).

'De vier jaar zijn omgevlogen. Aan de ene kant zijn we pas net begonnen, aan de andere kant staan we toch alweer 4 jaar op de kaart,' zegt Van Heije. De jonge chef begon zijn zaak in 2012 in Ouderkerk aan de Amstel. Inmiddels heeft hij ook daarbuiten zijn vleugels uitgespreid, want een paar maanden geleden werd Restaurant MOON geopend in de A’DAM Toren. Daar is Van Heije signature chef en Tommy den Hartog chef de cuisine.

Mooie samenwerking, uniek diner

Dat Jaimie nu samen met Jacob Jan Boerma, die in 2014 werd bekroond met zijn derde Michelinster, een menu heeft gemaakt en gaat koken is een unicum. 'Jacob Jan zit zelf natuurlijk allesbehalve stil en als hij al eens samenwerkt met een andere chef, is dat meestal in het buitenland. Dat hij nu met mij gaat koken vind ik echt heel bijzonder en ik heb er heel erg veel zin in,' zegt Jaimie trots.

De gelukkige gasten die een tafeltje hebben weten te bemachtigen zullen daar absoluut geen spijt van krijgen. Er wordt hen een uniek diner voorgeschoteld. Beide chefs zullen ieder om en om een gang voor hun rekening nemen op deze bijzondere avond.