Marjon Prummel

Hoofdredacteur Misset Horeca

Marjon Prummel geeft leiding aan de redactie van Misset Horeca. Ze is nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het merk en is jurylid van de Terras Top 100 en de Dutch Hotel Award.

Voorkomen grensoverschrijdend gedrag begint bij werkgevers

Voorkomen grensoverschrijdend gedrag begint bij werkgevers

Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks een zaak die relevant is voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over seksueel...

NH Hotel Group wordt Minor Hotels Europe & Americas

NH Hotel Group wordt Minor Hotels Europe & Americas

NH Hotel Group, onderdeel van Minor Hotels, zal voortaan opereren als Minor Hotels Europe & Americas. Na een stemming tijdens de jaarlijkse algemene...

Binnenkijken bij de nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne

Binnenkijken bij de nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne

Na een verbouwing van bijna een jaar zijn de zeven nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, geopend....

Foto-credits: Ivo Geskus

Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Franke heeft met het...

Vier terrastrends: van zelfregie tot sharing

Vier terrastrends: van zelfregie tot sharing

Met een vernieuwd assortiment aan klassieke frisdranken met een fruitige en botanische twist trapte Royal Bliss het terrasseizoen af bij Ode aan de...

Eigenaar Lereau Hulsink en zijn team van Hertme's Ambacht in Hertme stralen van trots en geluk. Het Twentse horecabedrijf wint de Publieksprijs 2023

De stembus voor de Terras Top 100 Publieksprijs is geopend

Er doen dit jaar een recordaantal bedrijven mee aan de Terras Top 100. Bijna 400. Al die bedrijven kunnen hun gasten vanaf nu oproepen te stemmen op...

Foto-credits: marketingbureau Geen Saus/MJFilms

Geert Jan Vaartjes onthult naam nieuwste restaurant

'Een Ode aan de unieke smaken die Fryslân rijk is.' Met een brede glimlach presenteerde chef Geert Jan Vaartjes donderdagmiddag de naam van zijn...

Hoe bepaal je het geluidsniveau van een horecabedrijf?

Hoe bepaal je het geluidsniveau van een horecabedrijf?

Horecaondernemers moeten zich houden aan landelijk vastgelegde geluidsnormen. Maar hoe wordt het het geluidsniveau van een horecabedrijf bepaald?...

Hotel Take Over 2023

Fletcher's Hotel Take Over: medewerkers hoofdkantoor runnen een dag een hotel

Fletcher Hotels houdt de 5e editie van de 'Hotel Take Over'. Wat begon als een eenmalige daad in 2017 om één van de hardwerkende hotelteams een...

Tijdens het finalebezoek van de hoofdjury halen de finalisten alles uit de kast.

Deze vijf hotelteams strijden om finaleplek Dutch Hotel Award 2024

Na grondig juryberaad heeft de jury van de Dutch Hotel Award vijf halvefinalisten gekozen uit de tien overgebleven kandidaten. Deze hotelteams...