Marjon Prummel
Hoofdredacteur Misset Horeca
Marjon Prummel geeft leiding aan de redactie van Misset Horeca. Ze is nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het merk en is jurylid van de Terras Top 100 en de Dutch Hotel Award.

Hoofdredacteur Misset Horeca
Marjon Prummel geeft leiding aan de redactie van Misset Horeca. Ze is nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het merk en is jurylid van de Terras Top 100 en de Dutch Hotel Award.
European Hotel Capital (EUHC) heeft Hubert-Jan van Catz per 1 juni benoemd is tot general manager van 'Motto by Hilton Rotterdam Blaak'.
Authentieke Napolitaanse pizza aan de Rijnhaven: 60 Seconds to Napoli vestigt zich in The View - Kaapkwartier Rotterdam.
Horecaondernemers zetten steeds creatievere middelen in om nieuwe medewerkers aan te trekken. Ook worden creatieve dingen bedacht om personeel te binden.
In mei zijn 352 bedrijven failliet verklaard, meldt het CBS. Dat zijn 8 meer faillissementen dan in dezelfde periode een jaar eerder, ofwel een stijging van 2 procent. Ten opzichte van april is het aantal faillissementen gestegen met 6 procent.
UMA Catering breidt haar keukenteam uit met Ewout Eleveld als nieuwe executive chef.
Restaurantketen 't Zusje viert binnenkort een mijlpaal met de opening van haar 40e locatie in De Ringersfabriek in Alkmaar.
In de horeca voltrekt zich in de afgelopen jaren een shake-out. Door de sterk gestegen kosten en het terugbetalen van coronaschulden zijn in drie jaar tijd zo'n 1.100 horecazaken verdwenen. Tegelijkertijd zijn goede horecalocaties schaars en gewild, vooral in de grote steden en op toeristische locaties.
Op vrijdag 27 juni 2025 opent het Wild Atelier haar deuren: een intiem fine dining restaurant van De Echoput en Meesterkok Jonathan Zandbergen.
In het jaar waarin Amsterdam haar 750-jarig bestaan viert, staat ook het Amsterdam Marriott Hotel stil bij haar 50-jarig jubileum.
Utrechtse Horeca Groep loopt vertraging op bij de ontwikkeling van het horecapaviljoen aan de Haarrijnse Plas door netcongestie en veranderde regelgeving.