Nice to Meat presenteerde tijdens de open dag een mooi nieuw assortiment varkensvlees van 'The Duke of Berkshire', waaronder een aantal smaakvolle vleeswaren, paté’s en rilettes. Wederom werd het Black Angus Ocean Beef uit Nieuw-Zeeland onder de aandacht gebracht met een uitbreiding van het assortiment met secundaire vleesdelen, waaronder o.a. inside skirt. Nice to Meat loopt ook alvast uit op komende nieuwe trends, zoals de gegaarde brisket en pastrami. Na de presentatie was er gelegenheid om te proeven, door bereidingen op onder andere de Ofyr (een kegelvormige vuurschaal). Een succesnummer was de Niku-Tori spies van Japans Wagyu-vlees.
Nice to Meat presenteert vleestrends

Op 31 oktober 2016 organiseerde Horecaslagerij Nice to Meat in Almere haar tweede en laatste open dag van 2016. Ruim 100 personen bezochte deze open dag om inspiratie op te doen voor nieuwe gerechten en of ideeën voor menukaarten.
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.



