Horecaondernemer Willem Tieleman start make-over Euromast restaurant

Horecaondernemer Willem Tieleman start make-over Euromast restaurant

Euromast restaurant in Rotterdam krijgt dit voorjaar een opknapbeurt. Lees hier verder over hoe horecaondernemer Willem Tieleman de exploitatie gaat doen.

De Rotterdamse horecaondernemer Willem Tieleman, voormalig eigenaar van Hotel New York en partner van Jamie Oliver’s restaurantgroep in onder meer Nederland, is sinds oktober de nieuwe eigenaar van het Euromast restaurant.

Een lang gekoesterde wens van de Rotterdamse horecaondernemer ging op 5 oktober in vervulling. Tieleman zette toen zijn handtekening onder het koopcontract van de Euromast. ‘Achterstallig onderhoud gaan we wegwerken. Zowel het restaurant als het pand zelf gaan we weer laten stralen’, vertelt hij aan Misset Horeca.

Exploitatie

Tieleman: ‘In 2003 kocht ik de exploitatie van de Euromast en hebben we het interieur van het restaurant, de liften en de entree vernieuwd.’ Dit krijgt, nu ook het pand in handen is van Tieleman, een vervolg. ‘Ik ben nu van plan om haar wederom te laten stralen in de skyline van Rotterdam zoals ze straalt in de harten van de Rotterdammers.’

Onderhoud

‘Er is bijna zichtbaar achterstallig onderhoud. Dat gaan we de komende jaren wegwerken.

De broers Aryan en Willem Tieleman golden jarenlang als voorbeeldfiguren in de Misset Horeca Top 100, de jaarlijkse ranking van de toonaangevende Nederlandse horecaondernemingen en -merken. Een miljoenenomzet maakten ze destijds met hun bedrijf Brotherhood Holding.

Lees ook: Horecaondernemer Willem Tieleman koopt de Euromast