Taco Bell: eerste Nederlandse zaak in Eindhoven open

Taco Bell: eerste Nederlandse zaak in Eindhoven open

Eindhoven krijgt de primeur voor Nederland. Deze stad herbergt de eerste vestiging van Taco Bell in Nederland; 4 april 2017 zijn de deuren geopend. Tachtig gasten kunnen Mexicaans eten in de nieuwe zaak aan de Rechtestraat in de stad.

Het Taco Bell restaurant in Eindhoven is het startsein voor de opening van ruim twintig geplande Taco Bell restaurants in Nederland in de komende vier jaar. Na de opening in Eindhoven wilt Taco Bell restaurants openen op meer plekken in Nederland.

Taco Bell is naar eigen zeggen ’s werelds grootste restaurantketen met Mexicaanse invloeden.Taco Bell: eerste Nederlandse vestiging van start in Eindhoven

De eerste Nederlandse vestiging is gevestigd in het populaire winkel- en horecagebied van Eindhoven en heeft tachtig zitplaatsen, gratis wifi en oplaadpunten voor telefoons en laptops.

Het restaurant heeft een urban design met Californische invloeden en aan de muur hangen kunstwerken van lokale designers.

Waarom in Eindhoven?

Over Eindhoven als eerste locatie zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland: ‘We vinden Eindhoven een heel goede locatie voor onze eerste Nederlandse vestiging. Het is een dynamische en internationale stad en heeft naast een moderne uitstraling, heel gezellige en levendige inwoners, precies wat goed bij Taco Bell past.’

‘Omdat we daarnaast graag bij de lokale gemeenschap betrokken zijn en onze fans erg belangrijk vinden, hebben we de week voor de opening een exclusieve VIP Party voor onze lokale fans georganiseerd. Zo konden zij als eerst in Nederland onze Taco Bell specialiteiten zoals onze befaamde crunchy taco´s, burrito´s en nacho´s proeven en konden ze genieten van een gastoptreden van The Bassjackers. Fans maakten kans op kaarten voor deze Taco Bell VIP Party door hints te volgen via onze social media en mee te doen aan een speciale speurtocht door het centrum van Eindhoven.’

Over Taco Bell

Taco Bell: eerste Nederlandse vestiging van start in EindhovenTaco Bell Corp., onderdeel van Yum! Brands, Inc. (NYSE: YUM) is ‘s werelds grootste op Mexico geïnspireerde quick service restaurant. Taco Bell is in 1962 opgericht door marinier Glen Bell uit Downey in Californië. De keten, bekend om de uitstekende klantenservice, serveert made to order en gepersonaliseerde taco’s, burrito’s en andere specialiteiten met gedurfde smaken en ingrediënten van hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Momenteel hebben ze meer dan 42 miljoen bezoekers per week wereldwijd. Taco Bell en de 350 franchisepartners hebben meer dan 6.500 restaurants in de Verenigde Staten en met meer dan 300 restaurants in Zuid-Amerika, Europa en Azië blijft de restaurantketen groeien.