Coen Masselink nieuwe general manager Des Indes

Coen Masselink nieuwe general manager Des Indes

Coen Masselink komt terug naar Nederland, naar Den Haag om precies te zijn. Hij is per 1 mei de nieuwe general manager van Des Indes in Den Haag, waar hij Rem Bastiaens opvolgt. Masselink komt over van Shangri-La hotels, voor wie hij in het verre Oosten hotels managede en opende.

Coen Masselink heeft meer dan 20 jaar ervaring in de hospitalitysector. In Den Haag was hij al eens negen jaar general manager van het Kurhaus, tot hij in 2007 begon voor de luxe hotelketen Shangri-La Hotels & Resorts.

Voor Shangri-La Hotels was Masselink General Manager van de vestiging in Jakarta. Ook was hij betrokken bij de opening van hun hotel in Macau, China en opende hij een Shangrila in Doha, Qatar. Iets verder terug werkte hij in Nederland al voor Hilton Amsterdam en Hotel Pulitzer.

Des Indes

Nu komt hij terug naar Nederland en naar Den Haag om vanaf 1 mei 2017 als general manager aan de slag te gaan bij Des Indes, dat middels franchise is aangesloten bij het Marriott-merk Luxury Collection Hotel.

Hij volgt daar Rem Bastiaens op, die zijn carrière buiten Marriott voortzet. Eigenlijk kwam Masselink eind 2016 al terug naar Nederland. Hij heeft een half jaar interim leiding gegeven aan een Amsterdams hotel.